Adequació habitatge

Gener 2022
Salou
Residencial
Adequació d’un habitatge.
Reforma de cuina i bany.
Moblament de habitació principal, rebedor i sala d’estar-Menjador.

La nostra solució

En tot l’habitatge s’integren les llums i s’unifiquen els colors per donar una continuïtat.

L’entrada del habitatge té molta força visual. S’aconsegueix mitjançant un paper decoratiu floral. El mobiliari en blanc, i, els detalls en fusta de noguer el fan ressaltar.

Sala d’estar – menjador, amb una decoració suau i natural que mai passarà de moda. El moble lineal de color fusta natural combinat amb color verd oliva, visualment unifica l’estança. Les seves línies pures i simplicitat són la base idònia per aquest menjador amb sala d’estar.

En la cuina es reordena l’espai per guanyar zona de treball i emmagatzematge. Predominen els mobles en blanc brillant de línies rectes, amb tirador gola també en blanc.

La senzillesa i lluminositat caracteritza el dormitori d’estil nòrdic amb els elements decoratius amb colors clars i coral. Les cortines de color blanc amb una tela lleugera permeten traspassar bé la llum. El toc més càlid i acollidor, l’afegeix els elements decoratius de fusta.

En el bany, el paviment i la banyera s’han revestit amb el mateix revestiment ceràmic per donar una continuïtat visual. L´entrada a la dutxa es realitza a través d´una porta abatible que transforma aquesta zona en una confortable cabina transparent des de la qual es pot contemplar tot el bany.