Estil contemporani

Març 2022
Cambrils
Residencial
Moblament d’un habitatge.
Adequació bany.

La nostra solució

El mobiliari i la decoració defineixen com volem que sigui la nostra llar i com volem viure-hi. En aquest habitatge s’adaptat a les necessitats i els desitjos del seu propietari.

Moble de línies rectes, pures i de formes llises per aconseguir un ambient decoratiu masculí. Creant un espai senzill, sobri i sofisticat, amb pocs elements però molt ben escollits. Mobles de qualitat i d’estil contemporani són dues pautes que es repeteixen en la decoració masculina, donant com a resultat ambients elegants, senzills, pràctics i fàcils de netejar.

Al ser un habitatge petit, sense rebedor. S’empaperen dues parets contigües amb un paper amb textura. L’efecte de continuïtat concedeix unitat en l’espai i sensació d’amplitud.

La paret del capçal pren el protagonisme i es tenyeix de blau fosc amb un paper pintat. Segueixen les tonalitats, el capçal entapissat i els coixins. Les tauletes de nit també es posen fosques per donar la sensació de profunditat.

Al bany es canvia la banyera per un plat de dutxa de resina amb càrrega mineral. Es revesteix tot l’espai amb el mateix material.